kreativguiden.dk

Det er lige fra gulvslibere, advokater, fragtfirmaer mm. Læs mere her, og blive inspireret, måske, til dit næste køb

Tjek træværket efter ved maling af træværk

Tjek træværket efter ved maling af træværk

Det er selvfølgelig vigtigt at tjekke ens træværk efter, når man har malet det, om malingen har sat sig, og om det holder; men det er næsten endnu vigtigere, at man ser efter, om træværket kan holde til at blive malet.

Men hvorfor skulle det så ikke det?

Det er der flere forklaringer på, som begår sig angående, om træværket befinder sig indenfor eller udenfor, men hvor nemhedens skyld slår vi lige disse to ting sammen, når vi kommer med de forklaringer, vi skal ind på. Så kan du selv skelne mellem dem.

For det første kan træværket være så gammelt, at selvom du kan male det overfladisk, så vil det hurtigt gå i stykker, eller du kan ligefrem pille det i stykker mellem fingrene, fordi det er så mørnet efter mange års slid.

Desuden kan der være gået råd og insekter i det, og det er måske ikke lige til at se på overfladen af det, hvorfor man måske bliver nødt til at tjekke det efter, inden man går i gang med arbejdet.

Det ville jo være surt, spildte kræfter og penge, hvis man bruger disse på at male noget træværk, og så er det egentlig ødelagt indvendigt, så det er ligetil at skifte ud.

Dog skal man også lige tjekke efter, at man faktisk vælger noget maling, der egner sig til at blive brugt på træværk.

Der er nemlig mange mennesker, specielt nybegyndere med brugen af maling, som udelukkende ser efter, om farver passer til deres ønsker, end om de kigger efter, om malingen faktisk er beregnet til træværk.

Det skal heldigvis ikke undre, at hvis du har fundet en pæn farve til dit træværk, som desværre ikke går til træ, at det så ikke kan findes i en lignende eller samme farve til træværk, hvis man leder længe nok.