Spar penge, når du renoverer badeværelse

21 November 2021
Steffen Petersen

advertorial

Det er ikke nogen hemmelighed, at en renovering af badeværelset kan være en bekostelig opgave. Mange husejere ender med at bruge langt mere end det planlagte budget, blot ved at opgradere deres badekar og toilet alene. Det er dog ikke nødvendigt at bruge så mange penge og du kan sagtens ende med et smukt resultat ved at renovere på budget. Læs med og bliv inspireret.

 

image

 

Pift de gamle møbler op

Hvis du gerne vil spare penge, kan du vælge at pifte de gamle møbler op med lidt maling, hvilket uden tvivl vil få dem til at se flotte ud. Hvis der er tale om træmøbler, er det ofte en god idé at slibe dem før du begynder at male dem. Du bør også overveje at vælge en maling med høj glans, når møblet skal stå ude på badeværelset, hvor det risikerer at blive vådt og beskidt.

Du kan også vælge at male dit badekar, hvis det er blevet slidt at se på. Det er dog en lidt sværere proces, hvor man går ind og styrker emaljen, så det bliver flot at se på igen. Hvis du er i tvivl om du har råd til dette på dit budget, kan du tjekke priser på emaljering af badekar på nettet.

Indretning på budget

Du kan skabe en kæmpe forskel gennem indretning. Når vi taler om at renovere på budget, behøver du ikke at gå på kompromis med kvalitet. Du kan vælge at bruge møbler og accessoires fra andre rum i dit hjem eller du kan vælge at investere nogle penge og købe nogle nye.

Indretning er altafgørende for dit badeværelses udtryk. Fra farven på dine vægge til valg af møbler og andet interiør, er det hele med til at skabe en sammenhæng. Du bør vælge alt med omhu, hvis du ønsker at skabe et rum, der er i harmoni.