Se godt efter skadedyrsbekæmpelse

05 January 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man har haft besøg af skadedyrsbekæmpere såsom https://insektimus.dk/ , så vil man gerne være sikker på, at der aldrig kommer skadedyr igen, men det er ikke altid, at der findes en mirakelkur for den slags.

Nogle gange kan man gøre alverden, så man efter bedste hensigter og med de rette midler gør sit for, at skadedyrene ikke kommer igen.

Men sådan nogle skadedyr – gnavere og insekter – er meget sejlivede og kan holde til en del, og der er som bekendt flere insekter i verden, end der er mennesker; så der er en god chance for, at de kan komme igen.

For har dit hjem først været grobund for skadedyr, så skal man ændre stedet radikalt, så de ikke kommer igen, selvom man kan komme meget tæt på, at det ikke sker igen.

Derfor får man tit at vide, at man skal holde øje med virkningen efter en skadedyrsbekæmpelse af større eller mindre omfang.

image

Skadedyrsbekæmpelsen skal måske tilkaldes igen

Efter den første behandling ved man jo også, hvad det er for nogle tegn, man skal holde øje, så man ved, om man har fået besøg af kryb eller utøj igen.

På den måde kan man forhåbentligt fange dem i opløbet, så de ikke tager permanent bolig som sidst, så de er sværere at komme af med.

Den slags skal man løbende holde øje med, men man må ikke stirre sig blindt på det:

For havde man problemer med hvepse sidst, så lægger man måske ikke mærke til tegnene på, at der er kommet rotter på besøg i hjemmet.

Men hvis man er det mindste i tvivl, om man har fået ubudne gæster, så kan man altid tilkalde dem, vi henviste til, så de kan se nærmere på, om der er et reelt problem (igen), og hvad man skal gøre ved det.