kreativguiden.dk

Det er lige fra gulvslibere, advokater, fragtfirmaer mm. Læs mere her, og blive inspireret, måske, til dit næste køb

Sådan sælger du din ejendom i Frederikssund!

Sådan sælger du din ejendom i Frederikssund!

Salg af ejendom kan være udfordrende og tidskrævende. Det er vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som forstår dine behov og på den måde gør processen så nem som mulig for netop dig. Som sælger kan du også selv gøre rigtig meget for at realisere dit salg!

3 tips til at sælge din ejendom

Der er utrolig mange ting, som man skal tænke over, når det kommer til ejendomssalg. Derfor er det en god idé at lade en professionel ejendomsmægler stå for salget. Dog er der flere ting, du som selv kan gøre:

1. Gør altid boligen præsentabel, inden der er åbent hus eller når der kommer potentielle købere på besøg. Den rette køber kan komme når som helst. Men fremstår boligen ikke præsentabel, er det ikke sikkert at køber kan se mulighederne og forestille sig deres nye hjem.

2. Når der skal tages fotos til din boligannonce, skal alle rum selvfølgelig også være præsentable. Her handler det om at fjerne alt overflødigt i dit hjem og få rummene til at se store ud – f.eks. ved at flytte rundt på dine møbler.

3. Lav gerne små finesser færdige og forsøg også at udbedre fejl og mangler, som ikke kræver det store tidsforbrug eller den helt store pengepung. På den måde undgår du en tilstandsrapport med mange K’er, og du kan slippe for at give et alt for stort afslag i prisen!

Brug en uafhængig ejendomsmægler i Frederikssund

Bor du i Frederikssund eller omegn? Så skal du se nærmere på det uafhængige ejendomsmægler firma Laksø Bolig. Det at de er en uafhængig ejendomsmægler betyder, at de ikke er medlem af en kæde og derfor har nogle lavere omkostninger. Derfor kan de ofte tilbyde dig et meget fordelagtigt salær, som reelt set afspejler tidsforbrug og markedsføring af din ejendom!

Læs meget mere om denne ejendomsmægler i Frederikssund her!