Opbevaring af forskellige varer

28 January 2022
Steffen Petersen

advertorial

Har du en virksomhed hvor du måske ikke længere har plads til at opbevare alle dine varer længere? Det kan måske være din virksomhed er i vækst, og alle de ordre gør at du ikke længere har plads på det lager du har opkøbt, så er der heldigvis en løsning på problemet. Du kan vælge at få opbevaret dine ting hos nogen som udelukkende står for at opbevare forskellige slags dagligvare. Følg med i artiklen her og find en løsning på netop dit problem.

tørlager

Frostlager

Det er altid en mulighed at få opbevaret sine ting på et frostlager, hvis man har varer der skal forholdes frosne er dette det rigtige sted at opbevare sine produkter. På et frostlager er der typisk omkring -18 grader til -20 grader. Der er virksomheder der drives ved at opbevare produkter for andre der måske ikke har plads eller bare mangler lidt ekstra. 

Kølelager

Hvis det er produkter som ikke skal være frosne men stadig kolde, er det en mulighed at få opbevaret sine produkter på et kølelager. De fleste kølelagre opbevarer ting som ost, frugt og grønt og kan også være meget andet. De fleste tager i mod ordre uanset hvilken størrelse din virksomhed har eller i hvilket omfang.

Tørlager

Det kan være man skal have opbevaret andre produkter som har behov for at det er tørt i stedet, det kan være ris, pasta, helsekost, juice, havregryn, mel eller morgenmadsprodukter. Stort set alt inden for tørvarer kan man få opbevaret eksternt. Så hvis du mangler plads til at få opbevaret noget af det overstående så kan det altså sagtens lade sig gøre.

Kontakt en udbyder

Så kræver det bare at du finder en der kan hjælpe dig med det. Kontakt udbyder via internettet, som man kan gøre med en simpel søgning, eller følg linket her: https://hirtshalsstevedore.dk/koele-og-toerlager/