Miljøvenlig og ren gas på gasflaske – bestil online

26 November 2020
Astrid Pedersen

De fleste af os kender de karakteristiske gasflasker som kan købes mange steder – for eksempel på tank stationer eller i byggemarkeder. Men hvem køber egentlig disse gasflasker?

Hvem kan have brug for flaskegas?

Både erhvervslivet, produktionen og landbruget kan have brug for gas på flaske, lige som privat personer og detail handelen står for en stor del af forbruget. Er du for eksempel som privat person i besiddelse af en campingvogn med dertil hørende camping køkken har du brug for flaskegas i god kvalitet. Husejere med egen terrasse bruger flaskegas i gasgrill og i terrasse varmere. Og så er der selvfølgelig dem som ikke har indlagt gas i deres bolig men foretrækker at kokkerere på et gas komfur i køkkenet.

Flaskegas til produktion, erhverv og landbrug

Inden for erhvervslivet står især hotel og restaurations branchen for en stor del af gas forbruget. Gas kan bruges i rigtig mange sammenhænge inden for denne branche. Det er langt billigere at anvende gas i komfurer i stedet for elektricitet. Samtidig får du bedre kontrol med temperaturen på de enkelte blus. Og har din restaurant udendørs områder kan gast anvendes til terrasse varmere, gas pejse, fakler og selvfølgelig grill.

Landbruget aftager også en del af Primagaz’ gasflasker. Mange fjerkræ avlere anvender flaskegas i forbindelse med opvarmning af produktions haller, og flere landmænd bruger den miljø venlige LPG gas når der skal brændes ukrudt eller bekæmpes skadedyr, samt til flammekultivering og afbrænding. Og endelig er der industri, produktion og håndværk brancherne, som har stor glæde af den billige gas med den høje brændværdi og den lave grad af luft forurening som er forbundet med propan og dermed LPG og BioLPG.

Køb billig flaskegas hos Primagaz

Primagaz er danskernes foretrukne leverandør af flaskegas. Du kan se det store udvalg af gasflasker på hjemmesiden https://www.primagaz.dk/gasflasker/gasflasker-til-erhverv