kreativguiden.dk

Det er lige fra gulvslibere, advokater, fragtfirmaer mm. Læs mere her, og blive inspireret, måske, til dit næste køb

Maling af træværk med mange forskellige typer

Lige det med at male træværk er noget, man skal være påpasselig med, og det skal måske gøres af flere omgange med nogle bestemte typer af maling og deslige.

For det første kan det være, du skal male med noget grundmaling, eller dette skal blandes op med malingen, som så kommer på samtidig; eller hovedmalingen kommer på bagefter.

Dog kan det være lige så vigtigt, at man husker at male efter med noget egnet træbeskyttelse, som jo så også skal passe til trætypen.

Nå ja, og har du husket at tænke over, at malingen måske skal lægges ad flere omgange?

Og hvis arbejdet med at male træværk foregår udenfor, så kan det blive virkelig bøvlet, hvis det begynder at regne eller blæse for kraftigt, og du har nogle store områder med træ, der skal males, som bliver forpurret af vind og vejr i Danmark.

Hvad gør man så? 

Løsningen er planlægningen!

For hvis du gerne vil have det bedste udbytte ud af at male dit træværk, så skal du lægge en plan med, hvordan du klarer den proces, om det så foregår indenfor eller udenfor.

Du kan købe grundmalingen, resten af malingen og træbeskyttelsen samt de rette pensler og have rigeligt af det hele, så du ikke skal hen og skaffe det løbende, hvis du løber tør.

Hellere have lidt for meget liggende end for lidt, for hvis du nu løber tør en helligdag, og du gerne vil male videre, så er det jo ikke sikkert, at en malerforretning lige har åbent på det tidspunkt.

Hvis du har maling i overskud, så kan du jo bruge den rest næste gang, du skal male samme sted.

Så er det ellers bare med at afsætte tiden til at gøre alt det her malerarbejde og huske at gøre det grundigt og give det lov til at tørre.