Hvorfor giver medarbejderne gaver?

Gaver fra en arbejdsgiver, kan få medarbejderne til at føle sig bemærket og værdsat. 81% af medarbejdere siger, at de føler sig værdsatte, når de modtager julegaver fra deres arbejdsgiver, og 56% føler sig anerkendt for at have gjort et godt stykke arbejde. Det kan have positiv indflydelse på en medarbejders syn på sin arbejdsgiver, og den rigtige gave kan være med til at styrke moralen og skabe en blomstrende arbejdsplads med et godt kollegaskab.

Den rigtige gave kan få medarbejderne til at føle sig mere forbundet med virksomheden og mere tilbøjelig til at blive i virksomheden i mange år fremover. Blandt medarbejdere der har modtaget en “meget mindeværdig” gave – en gave hvor der er tænkt meget på, hvilken person den skulle gives til – siger 45%, at oplevelsen får dem til at føle sig mere loyale over for virksomheden og mere tilbøjelig til at ønske at arbejde der længere. Derfor er det vigtigt at tænke grundigt over hvad du giver i en medarbejders julegave.

Når medarbejderens gaver gives som en praksis for taknemmelighed og påskønnelse, viser den at man har gjort en oprigtig indsats — modtagerne af gaven kan tydeligt se, hvornår en gave er givet ud af pligt og hvornår den er givet, fordi man gerne vil vise at man er glad for medarbejderen! Køb derfor altid en meningsfuld gave, som medarbejderen bliver glad for.

Gaver til personalet kan hjælpe med at øge jobtilfredsheden og loyaliteten. Direktøren og ledelsen har fortalt at deres gaver som regel er “meget tilfredsstillende” og “mindeværdig”, mens det yngre personale ofte er mindre tilfredse med deres gaver. det betyder ikke at de er utaknemmelige, men oftere at der er blevet gjort mere for at tilfredsstille ledelsen end folkene på gulvet, og sådan skal det ikke være. Det er dem der skal gøre galde med en fin julegave.

Hvis du vil finde den helt rigtige julegave til dit personale så er Julefabrikkens firmajulegaver lige noget for dig.