Gør solcreme og aftersun til dine primære skincare produkter

27 April 2021
Astrid Pedersen

Du ved det sikkert godt, men det kan ikke gentages for ofte: Du skal huske at beskytte din hud imod solens farlige UV stråler. Selv om solen har mange gode egenskaber og for eksempel sørger for at der dannes vigtige D vitaminer i huden er den også yderst skadelig for huden.

Udsætter du din hud for sollys igennem mange timer om dagen i løbet af foråret og sommeren risikerer du at afstedkomme uoprettelige skader på huden. Disse udmønter sig i pigment forandringer som giver grimme brune pletter, en nedbrydning af hudens kollagen hvilket medfører slap og rynket hud, og så selvfølgelig de ubehagelige sol skoldninger som giver smertefulde forbrændinger i huden. Og så øger du i øvrigt din risiko for at udvikle dødelig hudkræft hvis du ikke sørger for at beskytte huden på behørig vis.

Hvordan beskytter jeg bedst min hud i solen?

Hvis du ønsker at beskytte din hud på optimal vis sørger du for ikke at opholde dig alt for længe i solen ad gangen. Huden har brug for pause – også selv om du bruger solcreme. De allermest udsatte steder, hvor huden er særligt tynd – for eksempel på skuldrene og foran på brystet – bør du dække med tøj. Og så bør du iføre dig solcreme på kontinuerlig basis da den svedes væk efterhånden.

Din solcreme bør have en UV beskyttelses faktor som ikke er under de 50. På den måde beskytter du bedst din hud. Og så kan du med stor fordel afslutte din dag i solen med at påføre en lækker aftersun lotion.

Hvor kan jeg finde den bedste solcreme og aftersun lotion?

Det er en god idé at vælge solcreme og aftersun lotion som er baseret på naturlige ingredienser. Som for eksempel de lækre produkter fra Australian Gold. Du kan finde Australian Gold solcreme og aftersun lotion i den online shop på smoerdigind.dk.