Giv den ultimative gave til den fodboldgale konfirmand – en fodboldrejse

26 August 2021
Emilie Jacobsen

Har du en søn, en nevø du er meget tæt med, eller måske et barnebarn, der er vild med fodbold? Og skal han eller hun snart konfirmeres? Så er det oplagt at give en gave, der har med hans eller hendes passion at gøre ved at give en fodboldrejse. Det er en uforglemmelig oplevelse for jer begge to, som konfirmanden helt sikkert vil sætte pris på. 

Du kan booke jeres fodboldrejse gennem fodboldpakker.dk. Det er et bureau, der har specialiseret sig i fodboldrejser. De kan derfor skaffe billetter til kampe med nogle af de største hold i Europa, og de sørger udover billetter til kampen også for fly og hotel. Dermed behøver du faktisk ikke at tænke på noget, når du først har booket. 

Du kan vælge at købe billet til en enkelt kamp eller at købe billetter til flere kampe. I behøver ikke at være væk i længere tid, selvom I gerne vil se flere kampe. I kan sagtens nå at se flere kampe på en weekend, hvis I ønsker det. 

Hvor skal fodboldrejsen gå hen? 

Inden du booker fodboldrejsen til konfirmanden, er det selvfølgelig en god ide, at du tjekker, hvad yndlingsholdet er i øjeblikket. Du kan også vælge at give et gavekort, så kan I booke rejsen sammen, når konfirmanden har fået gaven. Rejsen skal jo også passe med de mange fritidsaktiviteter og lignende, som unge har. 

Lige meget om du vælger destination inden eller efter, gaven er givet, kan du være sikker på at kunne komme stort set det sted hen, hvor I ønsker. Du kan for eksempel finde fodboldrejser til både England og Spanien, hvor I kan se nogle af de helt store hold spille. Spiller de ikke lige på hjemmebane den dag, hvor I gerne vil afsted, er det også muligt at se dem på udebane. Sådan en tur kan fodboldpakker.dk også arrangere.