Find den bedste kaffemaskine via en test

18 April 2021
Anders Lundtang Hansen

Mange af os kan dårligt leve uden en kop kaffe – eller mange.

Inderst inde er vi så afhængige af det koffein, smagen og oplevelsen, at man ligefrem kan gøre det til ens levevej at lave kaffe, skænke det op, lave den perfekte kop kaffe og meget andet.

Man kan jo åbne en kaffebar, om det er til den grove arbejdertype eller den, der virkelig går op i, hvordan kaffen er skabt og kommer fra.

For alle kan jo drikke kaffe, selvom der bestemt findes undtagelser.

Vi ville jo ikke gøre det samme med at skabe en rygeklub, og alkohol er roden til meget ondt for mange mennesker; man har sjældent skulle hente ens far hjem fra en kaffebar, efter han har drukket for mange kopper og ikke kunne finde hjem.

Ingen er vel død af en overdosis kaffe, og selvom kaffe er usundt, så er der jo så meget, der er usundt.

Den bedste kaffe kan findes via en test

Men selv en jævne bruger, der ikke kan klare sig uden sin morgenkaffe, eller familiefaderen, der skal have sin aftenkaffe, vil jo gerne have en god kop kaffe.

Desværre hænger den slags ikke på træerne, og selvom man kan skabe kaffe via mange forskellige typer af maskiner og brygningsmetoder, så kommer det også an på, hvad man er for en type af kaffebruger.

En kaffemaskine test ville næsten være det bedste, så man kunne prøve de forskellige typer af kaffebrygninger og brygningsmetoder, man kan finde.

Når man så har fundet den rette kaffemetode, så kan man atter foretage en test for at finde frem til, hvad det specifikt er for en maskine af type, man gerne vil have.

Godt nok kan man læse sig til den slags test, men testkaninerne har jo ikke samme smagsløg som en selv, så det er jo ikke ensbetydende med, at man er enig med dem.