Fedtfrysning – Sig farvel til de uønskede kurver

17 August 2020
Athene Eriksen

Fedtfrysning: Den mulighed vi alle har ventet på

Føler du at din træning og sunde kost, ikke giver de ønskede visuelle resultater? Så er fedtfrysning måske løsningen for dig. Denne ikke-invasive behandling giver dig, som allerede lever en sund livsstil, mulighed for at slippe af med den “smule ekstra” som vi alle kender så godt. Det kan være frustrerende for enhver at lægge arbejdet i at leve sundt, for stadig ikke at opnå det udseende vi ønsker. Fedtfrysning er ideel til dig, som gerne vil undgå operationer, men som gerne vil det ekstra fedt til livs på igennem en let og simpel proces. 

Før vi påbegynder din  behandling, vil vi invitere dig ind på klinikken til en gratis konsultation, hvor vores kyndige og erfarne medarbejdere, vil vurdere din individuelle situation og hvilken metode, som vil have den bedste effekt for dig. Der findes flere forskellige måder at udføre fedtfrysning på og derfor er det vigtigt for os, at opfylde dine ønsker og forventninger.

Hvor mange sessioner skal jeg have udført?

De fleste ser resultater inden for 2-3 sessioner, men mange vil også opleve en klar forbedring, allerede efter første behandling. Behandlingstiden varierer dog fra person til person og du vil indgå i yderligere dialog, med vores personale omkring dette, ved konsultationen. På den måde kan du føle dig tryg og smuk, både under og efter proceduren. 

CoolTech – som behandlingen også kaldes, kan benyttes på alle de steder af kroppen, som oftest vil være til gene. Dette kan være steder som: 

  • Maven
  • Hofterne
  • BH-delle
  • Mormorarme
  • Yder- og inderlår
  • Knæ
  • Ryg
  • Nedre balleområde

Der er mange muligheder, for de behandlinger du kan få foretaget og vores personale vil altid være behjælpelige, til at besvare ethvert spørgsmål som du måtte have.

Ønsker du at vide mere om fedtfrysning og dine muligheder for at påbegynde dig behandling? Så kan du med fordel finde mere information på emnet her.