Fedtfrysning: Når dellerne ikke vil forsvinde

17 August 2020
Astrid Pedersen

Har du gennemgået et vægt tab, og er du tilfreds med resultatet – altså lige på nær de der genstridige deller som ikke vil forføje sig? Så kan det være at fedtfrysning er løsningen for dig. De fedt depoter, som sidder på eksempelvis inder og yderlår, omkring knæene, på maven og rundt om hofter og lænd (også kaldet bildæk eller muffin top) lader sig nemlig ikke blot fjerne gennem træning eller kost ændring. De er som oftest kommet for at blive. Og det kan godt være rigtig irriterende når man nu har nået sin ideal vægt – men altså ikke sin ideal krop.

Fedtfrysning – hvad er nu det?

Du har muligvis hørt om fedtsugning som er en kirurgisk procedure ved hvilken fedt depoter rundt omkring på kroppen kan fjernes ved hjælp af sug. En fedtfrysning er en noget anderledes oplevelse. Fedtfrysning udnytter det forhold at kulde dræber fedt celler.

Selve behandlingen foregår derved at et sugende apparat placeres på det valgte område – for eksempel mave, lår, hofter, flanker knæ eller nedre balle – hvorpå vævet suges op i sugeskålen. Herefter bliver det skiftevis kølet ned til en meget lav temperatur og varmet op på ny. Denne behandling slår fedt cellerne ihjel hvorpå de ikke længere vil kunne fungere som depoter for fedt. De døde fedtceller skylles ud på naturlig vis.

I løbet af en behandling på en times tid kan du opnå en reduktion af områdets fedt celler med op til 25%. Du vil kunne se resultater inden for et par måneder hvilket er den tid det tager for fedt depoterne at udskilles og bortskaffes via din krop naturlige udskillelses system. Langt de fleste oplever rigtig flotte resultater med blot 2 – 3 behandlinger.

Hos Inviocare kan du få foretaget en CoolTech fedtfrysning efter en gratis konsultation. Book tid i dag på Inviocare.dk