Få en sublim madoplevelse på din lokale restaurant

10 March 2020
Astrid Pedersen
Få en sublim madoplevelse på din lokale restaurant

Savner du en god restaurant oplevelser – og synes du at der er lidt langt mellem snapsene i Silkeborg? Så skulle du prøve den lækre gourmet restaurant i Silkeborg Restaurant Piaf.

Hvad står der på menuen hos Restaurant Piaf?

Restaurant Piaf er en moderne dansk fransk restaurant, og det afspejles i restaurantens menu kort. Her finder du klassiske franske retter, tilberedt med årstidens lokale råvarer, tilberedt til perfektion og med det velkendte franske touch.

Til forret kan du for eksempel lægge ud med kammusling med jordskok og blåmusling sauce, havtaske med porrer og bacon i hønsesky, stenbiderrogn med vagtelæg, creme fraiche dild og friskbagt brød eller måske oksehale og okse kæbe med selleri og hasselnød i en lækker glace. Det er såfremt du ikke vælger at starte med en af de lækre caviar varianter, som Restaurant Piaf selvfølgelig også kan tilbyde.

Blandt de lækre hovedretter finder du Due med pastinak og dadler, Dansk forårs lam med pecorino samt gulerødder og oliven eller den klassiske pighvar med piquillos, løg og safran. Desserterne hos Restaurant Piaf er ligeledes delikate – og du kan selvfølgelig vælge mellem en mangfoldighed af de lækreste franske vine til at ledsage de forskellige retter.

Kan jeg bestille mad ud af huset hos Restaurant Piaf?

Som alle moderne restauranter tilbyder Restaurant Piaf selvfølgelig også mad ud af huset. Du finder det lækre take away kort på hjemmesiden, hvor det kan hentes som pdf. Du kan vælge imellem flere forskellige buffet menuer, som består af et væld af små, mundrette anretninger. Er du mere til den spanske tapas, model, kan du vælge en buffet bestående af pintxos (en slags spanske pindemadder), rafion (lune retter) og queso i postres (oste og desserter). En super lækker mulighed til firma festen, receptionen, eller måske konfirmationen eller studenter gildet.

Du kan se kortet og bestille mad ud af huset på restaurant-piaf.dk