Få det smukkeste resultat – vælg professionel gulvmand til gulvafslibning i Hellerup

09 November 2018
Astrid Pedersen
Få det smukkeste resultat - vælg professionel gulvmand til gulvafslibning i Hellerup

Går du og overvejer at give dine gulve en ordentlig overhaling? Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en gulvafslibning eller en gulvafhøvling? Så bør du alliere dig med en erfaren gulvmand, og få en professionel vurdering af dit trægulv. Der er nemlig stor forskel på graden af slid og skader – og derfor er det en god idé at lave et sundheds tjek på træværket, førend du går i gang.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling – hvad skal jeg vælge?

En gulvafslibning er en langt mindre invasiv procedure end en gulvafhøvling. I langt de fleste tilfælde, hvor trægulvet kun har været udsat for almindeligt slid med moderate og overfladiske skader, kan en gulvafslibning være fuldt ud tilstrækkeligt. Langt de fleste trægulve, hvad end der er tale om massive skibsplanker, almindelige bræddegulve eller sildebens parket, kan tåle en gulvafslibning. Typisk vil en gulvafhøvling kun komme på tale, hvis der er tale om meget tykke gulvplanker, som har lidt stor skade, for eksempel i forbindelse med oversvømmelse.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Ved en gulvafslibning vil din professionelle gulvmand ved hjælp af en dertil indrettet maskine, påmonteret slibepuder med sandpapir i varierende korn grovhed, slibe det øverste af træværkets overflade. Der er sjældent tale om mere end allerhøjst to millimeter – og dette er fuldt tilstrækkeligt til at eliminere slidspor, pletter og skjolder samt overfladiske ridser og skrammer. Gulvet bliver atter smukt og ensartet i overfladen, ganske som da det var nylagt. Træværkets fibre vil rejse sig, og blive modtagelige over for den plejende og beskyttende efterbehandling, som skal få dit trægulv til at fremstå smukt og strålende i mange år. Og du vil være fri for at skulle ærgre dig over et trægulv, som ser trist og gråligt ud.

Du bør vælge en professionel gulvmand til at forestå din gulvafslibning. Du kan finde ham på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-hellerup/ 

Read more