Effektiv healing med kranio-sakral terapi

20 February 2020
Astrid Pedersen
Effektiv healing med kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi er en behandlings form, som vinder større og større indpas inden for alternativ behandling. Det er blevet meget udbredt at vælge kranio-sakral terapi som supplerende behandling i forbindelse med anden terapi. Flere og flere vælger at benytte kranio-sakral terapi som primær behandling, især når man har brug for at få ro på og falde ned – for eksempel efter en længere periode med stress.

Hvorfor skal jeg vælge behandling med kranio-sakral terapi?

Kranio-sakral terapi er for dig, som har brug for at skabe balance og harmoni i krop og sind, og måske har prøvet andre former for terapi uden held. Hvis du oplever koncentrations besvær, rastløshed eller besvær med at holde dit fokus, kan det skyldes ubalancer i dit system. Disse kan være forårsaget af traumer eller af længere varende kriser i dit liv – eller måske af kronisk stress.

Mange mennesker, som lider af eksempelvis generaliseret angst, har rapporteret om bedring i deres tilstand efter et forløb med kranio-sakral terapi. Disse lidelser kan nemlig gøre det svært at deltage i traditionel samtale terapi. Samtidig kan krops terapi, massage og lignende virke meget voldsomt på personer med fysiske traumer, for eksempel hjernerystelse eller skader efter en ulykke.

Derfor er kranio-sakral terapi, som er en utroligt blid behandlings form, særdeles velegnet i disse tilfælde. Også børn med eksempelvis ADHD, indlærings vanskeligheder og koncentrations besvær kan have stor glæde af den på en og samme tid beroligende og stimulerende kranio-sakral terapi behandling.

Hvor kan jeg få effektiv kranio-sakral terapi i Århus?

Er du bosiddende i Århus eller omegn, kan du hos Dorthe Margrethe Sørensen, som har sin massage og kranio-sakral terapi praksis i Højbjerg, bestille tid til et behandlings forløb med kranio-sakral terapi. Hos Dorthe Margrethe Sørensen er du i sikre og professionelle hænder. Du kan læse mere om Dorthe Margrethe Sørensen og kranio-sakral terapi på dorthemargrethe.dk

Read more