Brug pakkelabel når du sender pakke

11 September 2020
Astrid Pedersen

Skal du sende én eller flere pakker til modtager i ind eller udland? Så kan du med fordel benytte dig af pakkelabels.

Hvad er en pakkelabel?

En pakkelabel er et dokument som indeholder alle de oplysninger som er nødvendige for at forsendelses udbyderen kan bringe din pakke sikkert frem til destinationen. Det vil altid være mest billigt, nemt og sikkert for dig at anvende en pakkelabel med stregkode når du skal sende en pakke, uanset om pakken skal til en modtager i Danmark eller om den skal sendes på tværs af grænser.

Hvis du i stedet for at bruge en pakkelabel skriver adressen på modtageren eller en simpel tal kode i hånden direkte på pakken øger du risikoen for at der opstår fejl og misforståelser undervejs i forsendelses processen. Din håndskrift kan være utydelig eller udtværet og kan dermed læses forkert af en operatør. Og så er der fare for at din pakke havner det forkerte sted.

En stregkode vil stort set altid kunne aflæses korrekt – og så er det langt nemmere for operatøren at behandle en pakke som er forsynet med en pakkelabel med stregkode. Denne proces er nemlig automatiseret lidt lige som når en kassemedarbejder scanner varer med stregkode i dit lokale supermarked. Med pakkelabels minimeres den allerede snævre fejl margin, og da proceduren er langt lettere end manuel aflæsning vil løsningen således også blive tilsvarende billigere for dig.

Hvor kan jeg få de billigste pakkelabels til mine forsendelser?

Hos pakke.dk tilbydes billige pakkelabels til forsendelser af alle størrelser og typer. Dette kan lade sig gøre idet pakke.dk samarbejder med nogle af de største aktører på logistik og distributions markedet, for eksempel UPS, DHL, GLS, PostNord, Bring, TNT og JetPak. Alle disse forsendelses firmaer benytter pakkelabels, og når du bestiller din forsendelse via pakke.dk følger der automatisk en pakkelabel med. Læs mere på pakke.dk