Bank varmeregningen i bund med en miljøvenlig varmepumpe

07 February 2019
Astrid Pedersen
Bank varmeregningen i bund med en miljøvenlig varmepumpe

Går du i tanker om at anskaffe en varmepumpe, men er du i tvivl om, hvilken type du skal vælge? Så læs med her:

Skal jeg vælge luft til luft eller luft til vand varmepumpe?

Hvilken type varmepumpe, du skal vælge, kommer helt og holdent an på din nuværende opvarmnings metode. Er dit hus udstyret med et vandbaseret opvarmnings system, kan du med fordel vælge at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe kan, på miljøvenlig, energi besparende og effektiv vis, opvarme alt vand i huset – både det, du bruger til at tage bad i, og det, der cirkulerer i radiatorer og i gulvvarme rør – selv når det er rigtig koldt uden for.

Moderne luft til vand varmepumper er nemlig særligt indrettet til klimaet i det land eller i den region, hvor de forhandles. Derfor vil luft til vand varmepumper, som sælges i Skandinavien, være konstrueret til også at kunne levere varmen selv ved strenge minusgrader. Du er med en luft til vand varmepumpe fra Panasonic således garanteret en drift sikker løsning, som kan forsyne dit hjem med al den varme, du og din familie behøver vinteren igennem.

Varmer du der imod din bolig op ved hjælp af de utroligt ineffektive og uddaterede elradiatorer, kan du vælge at skifte disse ud med en luft til luft varmepumpe. Med en luft til luft varmepumpe behøver du nemlig ikke vandradiatorer for at få varmen. En luft til luft varmepumpe cirkulerer og opvarmer luften i rummet, samtidig med at den renser luften for pollen, partikler fra røg og sod, samt mikroorganismer som for eksempel bakterier og svampesporer. Du får et langt bedre og sundere indeklima med en luft til luft varmepumpe, end du ville få med nye elovne.

Hos Gram Energi finder du et stort udvalg af begge typer varmepumper fra Panasonic. Se dem alle på https://www.gramenergi.dk/ 

Read more