Alternative muligheder for at anskaffe sig facadeskilte

28 August 2019
Anders Lundtang Hansen
Alternative muligheder for at anskaffe sig facadeskilte

Det er som det første soleklart, at hvis man vil have de bedst, kvalitetssikrede facadeskilte af hæj kaliber, hvor der er reklamationsret og mulighed for at skrædder sig et facadeskilt, så skal du købe det fra disse her: 

https://www.nordiksign.dk/

Men hvis du for eksempel ikke er forretningsdrivende, der ønsker et nyt facadeskilt, der passer helt perfekt til din butik, så kan du anskaffe sig et facadeskilt på en helt anden måde, hvor det både kan ende som et hit eller skidt, når du tager chancen med disse muligheder.

En mulighed er netop, at du kan købe dem brugt på for eksempel loppemarkedet, kræmmermarkeder eller antikbutikker, hvor disse skilte er blevet populære at have som dekoration derhjemme blandt andet.

Her skal man dog regne med, at de måske ikke ser helt så flotte ud, er falmede, støvede og måske ikke lyser lige så flot op, som de gjorde før i tiden, hvis det er den slags, der har lys i sig.

De er måske også en anelse rustne eller slagne, men man kan så vælge at se dette som patina og charme, der viser, at man har et facadeskilt med charme.

Man kan også leder efter dem over nettet, hvor man netop også kan leder efter dem på diverse hjemmesider, men så er der også større chance for, at billederne af skiltene – hvis de medfølger – ikke er retvisende, når du endelig modtager skiltet eller tager ud for at se på det.

Udover de nævnte genbrugsbutikker så kan du måske være heldig at få rabat på nogle eksisterende facadeskilte, der ikke henviser til en bestemt butik eller har et særligt logo på sig, hvor disse bliver solgt billigt som restpartier.

Eventuelt kan du lave en aftale med en butik om, at du kan overtage deres gamle skilt for en slik, når tiden kommer til, at det skal udskiftes.

Read more